Hvem lurer hvem?


IMG_6961

 

Ja, jeg inrømmer det, jeg er gal og har kastet meg vilt og hemningsløst inn på pokemonjakt med ungdommene. Se for dere dette bildet: en Volvo, Bodil og Chili bak, 3 ungdommer i baksetet og jeg og Tone foran, vi er på jakt!! Level 11 er i box!  Tenk om denne jakten dreide seg om lykke dråper jakt? Level 11 i lykke hva er det?

Vi smitter med vår energi, ler vi smitter det, gjesper vi smitter det, er vi sint smitter det, er vi lykkelige smitter det. Vi kopierer familie mønster, gamle mønster, i alle former. Tenk at du er et produkt av eldgamle tanke mønster fra mange generasjoner tilbake, det din oldemor tenkte og følte, føler du kanskje i dag? Har du tenkt på det? Hvordan håndterer du dine tanker og følelser, er du bevisst?

images

Har du hund vil den kopiere deg via din tanke energi, har du tenkt på hvordan din sintilstand er dagen før, eller på samme dag som konkurranse? det kan være avgjørende for hvilken plass du kommer på under denne konkurransen. Det handler om å lære seg å håndtere tanker og følelser, som igjen er skaperen av rett fokus. Selv om du tilsynelatende er rolig, har du også et kroppsminne hunden merker, er du bevisst det? Tenk deg at du løper ut av døra hjemme i fullt sinne før konkurransen, og du tror du er rolig ved start? sjekk ut

En tanke er en følelse som skaper en form for energi, destruktiv eller positiv. Det destruktive og positive har vært i kamp over mange tusen år. Alle religioner og mange eventyr inneholder temaet det mørke mot det lyse. Harry Potter kjemper kampen om lyset og mørket. Alle håper under filmen at lyset skal vinne, men klarer vi selv å etterleve det..? Lar vi det destruktive seire? Forskninger sier faktisk noe om det det. Visste du at Hitler forsket på mennesket og det mentale, han brukte alle knep for å utøve makt og kontroll via det destruktive, han brukte musikk via en frekvens som skapte destruktiv energi, helt bevisst for å ta kontrollen. Harry Potter utøver motsatt, han bruker det lyse, hva velger du?

cropped-3M2A7781.jpg

Løsningen er altså så enkelt men så vanskelig, som å skape lykke følelse, ikke ordet men følelsen.. Vet du hva lykke er for deg, jeg mener ikke ordet men følelsen? Jeg elsker å trene hund, og leker for det meste med øvelsene, selv om vi er på landslagsnivå. Helt bevisst for å skape lykke, jeg er fri, trygg, ler og jobber med hunden fra hjertet mitt,  jeg kan ikke lyve for hunden, jeg må være ærlig. Lykkefølelsen leder meg til sucsess i konkurranse, ikke motsatt. Det er 
derfor jeg snakker målsetting med rett følelse i bunn. Jeg skaper lykke for oss begge, helt bevisst. Det er så utrolig deilig å jakte disse små lykke dråpene ( pokemoner) som jeg skaper via hundetreningen. 

Tenk deg rundt en konkurranse ring, hvor det fort kan være mange med negative tanker og ord som fort skapes via konkurransenerver, tenk på tanke energien i alle de vonde følelsene som ligger bak tanke nerver, og alt som er så himla vanskelig. Ja, da vil vi ubevisst kopiere, tenk deg motsatt, om alle snakket ifra hjertet, var lykkelige og glade, for en tanke energi vi ville skapt rundt ringen, det er ”hallelujah” stemning. Denne tanken kan overføres til alle former for miljøer, feks arbeidssituajon, hvordan er ditt arbeidsmiljø?

Bidra med deg, det er mulig, fremsnakk andre, fremsnakk dommere, fremsnakk sjefen din, fremsnakk din fiende. Fiende er en følelse, har du tenkt på det? Møt fienden din fra  hjertet fremfor egoet, prøv og se hva som skjer. 

13507269_854967891274266_5463925298276017103_n

Vi kan altså velge hvilken følelse/ tanke = energi vi skal ta I mot, eller å  fronte oss med. Drahjelpen er miljøet rundt oss. Vær derfor med å skape hallelujah stemning rundt deg, du vil da få en dobbelt booster. Vi kan ikke endre andre, men vi kan være med på å påvirke poitivitet for et positivt miljø. Det holder ikke bare å si positive ord, men å forstå hva positive ord er, og det å merke det via en energi, da bidrar vi. Det må gjøres via hjertet, ikke bare via hodet. I hodet sitter ordene, i hjertet sitter følelsene, hjernen kan ikke føle. Vi og hundene kopierer følelsen, ikke ordene. En hund lærer seg ord via en følelse, ordene og følelsene skaper vi for hunden.

Egentlig enkelt og logisk, men så vanskelig. 

Vi venter alltid til at noe er på plass for å bli lykkelige, vi må vinne noe, vi må nå et mål, bli ferdig med en jobb, ha noen penger på plass etc, vi utsetter lykken! Ta i mot lykken nå, våg å gjøre det før det er for sent, lev og vær deg selv, gi litt pokker i alle andres forventninger. Ha lykke på vei til målet, fremfor å vente på målet, ser du forskjellen?

Fakta: Forskningen sier: vi mennesker er ca 80% negative automatisk i vårt sinn, vi filtrere altså det meste vi tolker og tror på som negativt.  Det vil si: de som fronter seg mest negativt med destruktive ord vil få flest tilhengere, fordi mennesket er skapt slik. Med bevisst gjøring og bevisst kommunikasjon vil dette snu. Alt vi sier og tenker blir virkelighet, altså kan vi skape det vi ønsker enten negativt eller positivt.

Sitat Stordalen: Achors forskning viser at hjernen vår presterer bedre på alle områder når den er glad. ( gjelder også hunde hjernen) Lykkehormonet dopaminet skrur nemlig på hjernens læresenter. Er du glad og positiv, øker din intelligens, energi og kreativitet. Faktisk blir hjernen 31% mer effektiv. Leger blir 19% raskere på å stille presise diagnoser. Selgere oppnår hele 37 % bedre resultater. Achor kaller dette for hjernens lykkefordel.

Noen tips:

Slipp løs lykkefordelen og oppnå success, hjemme som ute. Ta deg tid til å fange lykke fordelen på din vei. Ute i naturen, i hverdagen, hvor som helst finnes mange slike lykke fordeler, akkurat som pokemoner, du må bare bli oppmerksom på dem og fange de.

Vær ærlig rett fra hjertet, vær ærlig ovenfor deg selv og andre. Ærlighet er så utrolig vanskelig dere, det å si det folk ikke tør å sette ord på. På rett måte uten at motparten må gå i forsvar. Det krever mot for å være ærlig fordi vi kan bli kritisert. Alle har en frykt for det. Jeg har også det, fordi jeg er et menneske. Med ærlighet kommer raushet og lykke, så lenge det er fra hjertet og ikke fra hodet<3 Opplever du forskjellen på hvor ordet kommer i fra, hodet eller hjertet? Tren på det. 

Slipp løs, ta action, let the game begin, grip lykken i dag !

Lik og del gjerne bloggen, håper jeg gitt deg litt ny inspirasjon og læring?.. Siden har ny layout, ta gjerne en liten titt rundt på siden min. Ha en nydelig dag fra Monica og Chili <3

IMG_7059

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *