Kurs

Let´s have fun !

Trening, endring og fremgang med hund.


Alle nivåer, alle raser, alle utfordringer og alle mennesker er hjertelig velkommen ! 

PT timer/ KURS

#du&hunden

Pris: kr 600,- når du kommer til meg i Tønsberg/ Nøtterøy. Gjelder hverdag på barmark!

Se alternativet minikurs, her er alle muligheter åpent, ingen begrensninger!  Vi kan feks leie hall på vinterstid. Bor du langt unna kan vi ta time på facetime, skype også om du bare ønsker en motivasjonsboost for deg.

#minikurs

Minikurs er et alternativ til PT,  dere må være minimum deltagere. På barmark kan jeg komme til dere, eller dere til meg. På vinterstid kan vi leie hall.

Dette alternativet kan være nyttigst for deg/ dere. Vi kan avtale oppfølgning for en slik gruppe. Forskningen sier at du tar med deg ca 20% av det du har lært, læring er ferskvare, phu! ! Ved oppfølgning får du lekser teknisk og mentalt, du øker da din mulighet for fremgang, utvikling og læring. Og ikke minst når du har klart step 1, hva da på step 2 og 3, 4. Dette har jeg erfart selv gir meg og Chili den beste form for utvikling og fremgang.!

Har du ønsker vedr minikurs send meg ditt ønske og du vil få en pris etter varighet, deltagere, sted + evnt reise for meg.


#endag/helg 

Ønsker du å leie meg inn som instruktør/ foredrag på hverdag eller helg ta kontakt for ditt ønske. Hverdager er enklest da jeg er mye på reise.

Noen ganger har jeg kurs hjemme i Tønsberg. Det vil bli annonsert på sosiale media. Det viser seg at disse kursene fort fylles opp.

Ønsker du å stå på en liste for de som får beskjed før jeg annonserer, send meg en PM.

 


Tlf: 41434900

Gjør det enkelt send PM: på Facebook eller Instagram

Mail: monica@monicawickstrom.no